KWALITEITSVOL ZIEKENVERVOER

KWALITATIEVE DIENSTVERLENING OP EVENEMENTEN

                       KWALITEITSVOL ZIEKENVERVOER

Wanneer we spreken over kwaliteitsvol ziekenvervoer dan hebben we het niet enkel over een mooie en degelijke uitrusting of ziekenwagen. 

Voldoende opgeleide ambulanciers , zorg voor de patiënt , opvolgen van procedures en ook zeer belangrijk is hygiëne.

persoonlijke hygiëne van de ambulanciers , hygiëne van de ziekenwagens en medisch materiaal .

Wanneer we spreken over opleiding van onze ambulanciers dan hebben we het niet enkel over hun basisopleidingen , maar ook over de jaarlijkse bijscholingen die gevolgd worden.

Zorg voor de patiënt zit soms ook in kleine dingen zoals hoofdsteun brancard iets rechter plaatsen , verwarming iets harder zetten , een luisterend oor zijn , zoveel kleine dingen maken voor de patiënt een groot verschil.

Wie beroep doet op Ambulancedienst Hoppestreek is geen klant , maar een patiënt , een persoon , een mens die door omstandigheden met een ziekenwagen moet vervoerd worden en de beste zorgen verdient.

                    KWALITATIEVE DIENSTVERLENING OP EVENEMENTEN

Ook in de hulpverlening op evenementen moeten we het besef hebben dat de tijd van toen voorbij is .

Meer en meer worden er strengere eisen gesteld , en dit zowel naar uitrusting van de ziekenwagens , de hulppost ter plaatse , communicatie en zeer zeker naar het opleidingsniveau van de hulpverlener.

Dit betekent niet enkel voor de hulpverleningsdienst een grotere investering , maar ook voor de organisator is er een meerprijs de laatste jaren.

In ieder geval streven wij als hulpverleningsdienst naar kwaliteit en zorgen we ervoor dat er wordt voldaan aan de eisen die ons worden gevraagd , enkel en alleen op deze manier kunnen wij de beste zorgen geven aan de gewonden , en kan de organisator zonder zorgen en terecht zeggen ons evenement was georganiseerd zoals het hoort .